Feltételek

Az Adeia Biblia-történeti Gyűjtemény  kiállításai minden esetben INGYENESEN kerülnek megrendezésre.

A kiállítás minden olyan intézmény vagy magánszemély számára elérhető, aki vállalja, hogy a kiállítás ideje alatt a gyűjteményt megfelelően őrzi és az erről szóló felelősségvállalási nyilatkozatot aláírja.

A kiállítás nem köthető össze kereskedelmi tevékenységgel!

A kiállításokon belépőjegy nem szedhető!

A kiállítás egyedi tematikával és megjelenéssel rendelkezik, melynek egysége nem megbontható, bármilyen változtatás kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges. A kiállítóhely ezt minden esetben köteles tiszteletben tartani.

Az Adeia Biblia-történeti Gyűjtemény anyaga optimális esetben 30 méter asztalon helyezhető el, illetve szükséges néhány zárható tárló a berendezéshez. Ezeket a kiállítóhelynek szükséges biztosítani. Amennyiben nem áll rendelkezésre a kellő mennyiségű, méretű asztal és tárló, a teljes gyűjteményt nem tudjuk elhelyezni, kevesebb kiállítási tárgyat tudunk bemutatni.

A kiállítás ideje alatt, ahhoz kapcsolódva bármely bibliai vagy vallási témájú program, előadás, tárlatvezetés a tulajdonos és a szervezők beleegyezésével lehetséges.

Útiköltség térítést, szükség esetén a szállás költségeit elfogadjuk.

A kiállítás megrendezésének feltétele a felelősségvállalási nyilatkozat mindkét részről történő aláírása, melynek dokumentációja megtekinthető.

Felelősségvállalási nyilatkozat I.
Felelősségvállalási nyilatkozat II.
Feltételek